Úvod   Informační systémy   Pokladní systémy

Váhy

V malobchodních a restauračních provozech je využíváno několik typů váh. Nabízíme váhy rozčleněné dle způsobu nasazení v provozu.

Váha - maso uzeninyVáhy pro výrobny a prodej masa a uzenin se vyrábí ve dvojím provedení bez tisku nebo s tiskem etiket. U váh s tiskem etiket lze tyto váhy využívat i pro "předbalování" zboží v zázemí prodejny (předbalování nářezu uzenin, sýrů apod.). Váživost těchto váh je většinou do 6 případně do 15 kg. Etikety mohou být různých velikostí a na etiketách se uvádí i případné povinné údaje - alergeny, výrobce, datum spotřeby apod.



Samoobslužná váhaVáhy pro úsek ovoce a zeleniny jsou vhodné v případech samoobslužného úseků ovoce a zeleniny. Váživost těchto váh je většinou do 6 případně do 15 kg. Etikety mohou být různých velikostí a na etiketách se uvádí i případné povinné údaje - alergeny, výrobce, datum spotřeby apod.

 

 

Expediční váhaExpediční a příjmové váhy se využívají v zázení prodejny pro příjem nebo expedici zboží a jsou vyráběny v provedení stolním, můstkovém nebo podlahovém. Váživost těchto váh může být od jednotek až po stovky kilogramů.