top of page

Cloudové řešení ERPORT: Jaké jsou jeho hlavní přínosy?

V minulém článku jsme informovali o trendech využívání cloud computingu v českém podnikatelském prostředí. Posvítili jsme si na meziroční vývoj jeho užívání s jasným závěrem – trend je rostoucí. Za posledních 5 let se jeho využívání více než zdvojnásobilo. A není divu! Přechod na cloudové řešení přináší firmám řadu výhod a zlepšuje jejich efektivitu a konkurenceschopnost.

Software as a service
SAAS

Proč by se tedy firmy měly rozhodnout investovat právě do cloudového řešení pro svůj ERP systém? Existuje několik klíčových výhod, které by neměly být přehlíženy.

Jednou z hlavních výhod, kterou přináší cloudové řešení ERPORT pro vedení informačního systému HELIOS, je jeho flexibilita. S tradičními on-premise systémy se často setkáváme s omezeními v rozšiřitelnosti a možnostech přizpůsobení. Cloudové řešení překonává tyto bariéry a umožňuje firmám snadno přizpůsobit svůj ERP systém podle svých potřeb. Bez ohledu na to, zda se jedná o rozšíření obchodních procesů, přidání nových funkcí nebo integraci s dalšími systémy, HELIOS v Cloudu je připravený na všechno.

Další výhodou je nižší provozní náklad. Při vedení ERP systému v cloudu si nemusíte dělat starosti s provozem, údržbou a aktualizacemi infrastruktury a softwaru. Veškeré tyto záležitosti jsou řešeny poskytovatelem cloudových služeb, který se stará o bezpečnost, zálohování a správu dat. Navíc máte v cloudu možnost jednoduše a rychle získat větší kapacitu a zdroje, které přesně vyhovují vašim potřebám. Můžete se tak plně soustředit na své podnikání a neztrácet čas a zdroje na IT správu.

A co bezpečnost? Cloudové řešení ERPORT přináší firmám výrazně zvýšenou úroveň ochrany dat. Renomovaní poskytovatelé cloudových služeb investují nemalé prostředky do zabezpečení svých datových center a používají nejmodernější technologie pro ochranu dat. Vaše firemní informace budou šifrovány, zálohovány a chráněny proti neoprávněnému přístupu. Ztratit data je noční můra každé firmy, ale s ERPORTEM můžete mít jistotu, že jsou vaše data v bezpečí.

Neméně důležitou výhodou je také dostupnost. Přístup ke svým obchodním datům a informacím o výkonech firmy můžete mít k dispozici kdykoliv, bez ohledu na to, kde se zrovna nacházíte. S mobilním přístupem a online funkcemi můžete pracovat odkudkoli a kdykoli, což vám umožňuje efektivně řídit vaše podnikání.

Investice do cloudového řešení ERPORT pro systém HELIOS se tak stává nejenom strategickým rozhodnutím pro růst a rozvoj vaší firmy, ale také zdrojem konkurenční výhody. Flexibilita, škálovatelnost, bezpečnost a dostupnost jsou klíčové faktory, které posilují vaše podnikání a pomáhají vám dosáhnout maximální efektivity. Nechte se strhnout trendem a přenesete svůj systém HELIOS do cloudu – váš byznys toho bude jenom profitovat.

24 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page